Op zoek naar uw eigen smaak?

Met Bier-Op-Maat biedt Brouwerij De Fontein u een ambachtelijk kwaliteitsbier, dat speciaal gebrouwen wordt naar uw specifieke wensen. Uitermate geschikt dus wanneer u uw restaurant, café, of andersoortige onderneming, wilt karakteriseren met een uniek bier, dat alleen bij u verkrijgbaar is. Maar denk hierbij ook aan een persoonlijk bier voor op uw (bedrijfs-)feesten of als relatiegeschenk. Vanzelfsprekend wordt de fles voorzien van een eigen etiket en een en ander kan gecombineerd worden met een eigen glas of zelfs voorzien worden van een eigen cadeauverpakking.

ImageBrouwerij De Fontein combineert het ambachtelijke met de modernste technologie en kennis van de kunst van het bier brouwen.
Dit, in combinatie met de kleinschaligheid van ons bedrijf zorgt, voor volledige flexibiliteit in het productieproces. Alleen op deze manier kan een product worden gerealiseerd dat in alle aspecten (denk bijvoorbeeld aan de ingrediënten, samenstelling, volume) voldoet aan uw specifieke wensen. Het bepalen van dát product, dat perfect past bij uw smaak en het karakter dat u met uw bedrijf wilt uitstralen, is een proces waar we dan ook samen met u naar op zoek gaan.

Dus bent u op zoek naar uw eigen smaak? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de talrijke mogelijkheden van Brouwerij De Fontein.

Ontwerp: MV80   Website: Zegenrijk