Huidige regels!

Vanwege de geldende coronamaatregelen is ons aanbod tijdelijk aangepast. Buffetten en rondleidingen mogen onder de huidige regels nog niet aangeboden worden. 
Je bent van harte welkom op ons terras voor een hapje en een drankje en uiteraard kun je nog steeds van onze mooie omgeving komen genieten. Tot snel!
Tours and tasting

Get to know our brewing process and how all those delicious beers are made. Tours are given by appointment only. Click here for more information.

The brewery

Bij brouwerij de Fontein wordt ambachtelijke wijze en op kleine schaal een groot scala aan speciaalbieren gemaakt. We werken veelal met ingrediënten letterlijk uit eigen tuin en ieder seizoen wisselt dan ook de kaart.

Stein Castle

De historische panden van de Fontein behoorden van oudsher tot de bezittingen van de bewoners van Kasteel Stein. De ruïne van het kasteel (tegenover de Fontein) is deze zomer te bezichtigen op gezette momenten. Een mooie manier om meer te leren over de geschiedenis van onze omgeving.

Het Auvermenkes mysterie

Een unieke activiteit van ongeveer 2 uur in en rondom de Fontein, voor jong en oud. Gewapend met een rugzak vol attributen, waaronder een metaaldetector, ga je op verschillende manieren op zoek naar de ondergrondse gang van de Auvermenkes.

‘Hart van de Maasvallei’

De gemeente Stein is zeer zeker het bezoeken waard. Naast het prachtige gebied rond de Fontein kent Stein tal van verborgen pareltjes en gezellige plekjes. Meer informatie hierover is te vinden op de site ‘Hart van de Maasvallei’.

Waelpool smoking and distilling

All of our liqueurs are distilled at de Fontein by our own passionate distiller John Waelpool. Waelpool Ambachtelijk Roken en Stoken “craft smoking and distilling” uses primarily local ingredients that are produced in an environmentally friendly way.

"Rivierpark Maasvallei"

De Fontein is situated in the old maas riverbed next to the Juliana canal. The Maas valley provides hours of walking and hiking pleasure. The banks of the Maas have a multitude of different routes, totalling more then 200 km of walking paths past some of the prettiest spots in the area.