We zijn er weer!

Vanwege de geldende coronamaatregelen is ons aanbod tijdelijk aangepast. Buffetten en rondleidingen mogen onder de huidige regels nog niet aangeboden worden. 
Je bent van harte welkom op ons terras en in ons proeflokaal voor een hapje en een drankje en uiteraard kun je nog steeds van onze mooie omgeving komen genieten. Tot snel!

Onze menukaart

Onze menukaart bevat een aantal kleine en grote gerechten met een knipoog naar de Limburgse, bourgondische keuken. We werken met de seizoenen, dus het assortiment wordt steeds aangepast.

Ook kun je op onze menukaart zien welke huisgemaakte bieren we momenteel tappen en schenken. Dit aanbod is steeds wisselend.

Neem hier alvast een kijkje in onze menukaart.

Bier

Wij brouwen meer dan 40 verschillende soorten speciaal bier waarbij de seizoenen, eigen ingrediënten en klassieke smaken centraal staan. Klik hier voor meer informatie.

Groepsbezoeken

Meer weten over bierbrouwen, ons bedrijf of de prachtige omgeving om ons heen? Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.

Cadeaubonnen en pakketten

Cadeautje nodig of iets lekkers voor jezelf? We verkopen in ons proeflokaal pakketten gevuld met onze bieren, likeuren en honing in verschillende prijscategorieën. Ook kunnen we voor elk gewenst bedrag een cadeaubon voor je maken. 

Openingstijden

MaandagBrouwdag, horeca gesloten
DinsdagBrouwdag, horeca gesloten
WoensdagBrouwdag, horeca gesloten
DonderdagBrouwdag, horeca gesloten
VrijdagGeopend van 10.00 tot 22.00 uur
ZaterdagGeopend van 10.00 tot 22.00 uur
ZondagGeopend van 10.00 tot 22.00 uur