Wie zijn wij

Als rasechte Bourgondiërs en techneuten met een groen hart voelen we ons nog steeds bevoorrecht om op het mooiste plekje van Stein ons bedrijf te mogen voeren. De Fontein staat voor alle dingen die wij belangrijk vinden in het leven; samen genieten, lekker eten en drinken en duurzaam ondernemen. Elke dag breng t weer zo veel moois, kom gezellig met ons mee genieten.

Rik en Lonneke Brouns

Ons team

De Fontein is al lang niet meer van ons alleen. Naast een grote kring van vaste gasten en ambassadeurs zouden we nergens zijn zonder ons team. Een enthousiast team van speciaalbier liefhebbers  en gezelligheidsdieren staat iedere dag weer vrolijk op jullie te wachten.

De brouwerij

Aan de rand van het terras, achter glas, is onze brouwinstallatie een mooie blikvanger. In deze energiezuinige stoombrouwerij produceren we al onze bieren. Er wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe bieren en het zo duurzaam mogelijk brouwen. We werken het liefst met ingrediënten, vers van het land. De stijl van onze bieren is klassiek met een eigen twist. We werken heel graag met kruiden, vruchten en bloesems, maar hebben daarbij een zwak voor de (met recht) klassieke smaken.

Kleinschaligheid