Kom samen

Of het nu een vergadering, vrijgezellenfeest, familiedag of andere bijeenkomst betreft, bij de Fontein kun je altijd terecht voor verschillende activiteiten. Van een paar uurtjes tot een hele dag in Stein, wij bieden het allemaal aan. Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

High Tea

Tante Fie heeft zich voor je uitgesloofd en de tafel gedekt met haar mooiste servies. Kom gezellig bijkletsen en genieten van haar lekkere hapjes.

High Beer

Maak kennis met onze speciaalbieren. We maken voor de high beer met veel zorg een keuze uit de verschillende bieren van het vat en serveren daar passende hapjes bij.

BBQ

Geniet van het heerlijke buitenleven bij de Fontein. Maak hiervoor gebruik van onze verschillende BBQ arrangementen. Klik hier onder voor de verschillende opties

Koffietafels

Voor alle fasen van het leven kun je bij de Fontein terecht. Afscheid nemen van een dierbare in een mooie, natuurlijke en informele omgeving, dat kan bij ons. 

Rondleidingen en proeverijen

Maak kennis met het ambachtelijke brouwproces en hoe al die heerlijke bieren ontstaan. Rondleidingen worden uitsluitend op afspraak verzorgd.