Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Bierlikeur Limburgs Dubbel

7,5014,50 incl. BTW

Bier en likeur lijken misschien op het eerste gezicht geen voor de hand liggend smaakhuwelijk. Toch combineert dit vaak beter dan gedacht.

Onze Limburg Dubbel is een donker speciaalbier dat gekenmerkt wordt door een zachte smaak en karameltonen. Dit bier wordt in de brouwerij ingekookt tot een dikke karamelsiroop en deze siroop vormt dan weer de basis voor de likeur. Dit inkoken is een langdurig en secuur werkje want de mooie tonen van het bier mogen natuurlijk niet kapot gekookt worden.

In de smaak van deze likeur is het karakter van het bier nog steeds terug te proeven. Het is een ‘bierige’ likeur met zachte, hartverwarmende tonen.

Cadeaumand bier

35,95 incl. BTW

5 x 33 cl en 2 x 75 cl bier uit eigen brouwerij, gegarandeerd allemaal verschillende smaken

Cadeaumand bier en glas

35,95 incl. BTW

9 x 33 cl bier uit eigen brouwerij en een Fontein glas 30 cl, gegarandeerd allemaal verschillende smaken

Droge worst

7,50 incl. BTW

Op een perceel in de buurt van onze brouwerij zijn onze scharrelvarkens te bewonderen. Zij eten de graanresten die overblijven na het brouwen en hun vlees wordt van kop tot staart verwerkt. Een gedeelte van dit vlees wordt door ‘van vleesch tot worst’ in Urmond verwerkt tot een droge worst. De smaak van de worst is met veel zorg samengesteld vanuit de smaak van dit duurzame scharrelvlees.

Fontein Koffielikeur

7,5014,50 incl. BTW

Onze koffielikeur is er één met een echt eigen karakter. Waar deze likeur vaak in de koffie wordt geserveerd, zo adviseren we om deze juist naast een kop koffie te drinken. De ultieme beleving is natuurlijk met de koffie in het proeflokaal. Deze wordt namelijk gezet met dezelfde bonen die dienen als basis voor deze likeur.

Naast de klassieke zoete smaak heeft onze koffielikeur ook wel een beetje een bite waardoor hij zijn mannetje staat naast een koffie, espresso of een romige cappuccino. Slagroom er op mag, maar eigenlijk heeft deze likeur dit niet nodig.

Houten kratje 12 stuks

38,50 incl. BTW

Een assortiment van 12 x 33 cl bieren uit eigen brouwerij, verpakt in een houten bierkratje.

Houten kratje 9 stuks

29,95 incl. BTW

Een assortiment van 9 x 33 cl bieren uit eigen brouwerij, verpakt in een houten bierkratje.

Limoncello

9,5018,50 incl. BTW

Waar we bij de Fontein voornamelijk werken met lokale ingrediënten hebben we ook een zwak voor traditionele recepten en producten. De lekkerste citroenen ter wereld zijn de Amalfi citroenen uit de gelijknamige streek in Italië waar ze al meer dan 2000 jaar groeien. Van deze aromatische citroen is de schil zelfs eetbaar en deze sappige citroen is daarom ook de beste basis voor een Limoncello.

Uiteraard wordt deze Limcello alleen gemaakt in het oogstseizoen van de Amalfi citroenen, dus op is helaas ook echt op. Limoncello wordt gemaakt van de aromatische schil van de citroen en de pure smaak hiervan is duidelijk de smaakmaker van deze drank.

Drink onze Limoncello puur, gekoeld en liefst zonder ijs. Hij leent zich ook perfect voor verwerking in een dessert of cocktail. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zomerse tiramisu van limoncello of een Limoncello Spritz met prosecco.

Mandje bier

20,50 incl. BTW

5 x 33 cl en 1 x 75 cl bier uit eigen brouwerij, gegarandeerd allemaal verschillende smaken

Mandje bier en glas

21,00 incl. BTW

5 x 33 cl bier uit eigen brouwerij en een Fontein glas 30 cl, gegarandeerd allemaal verschillende smaken